Vit månad.

Under hösten och fram tills nu har jag och mina vänner festat galet mycket. Ibland kanske för mycket för vårt eget bästa. Hur som helst har vi under den senaste månaden pratat om man kanske ska ta en vit månad. En hel månad utan alkohol. Jag tror att det skulle vara bra för oss att dra ner på alkoholen. Våra kroppar måste va något trötta på vårt drickande. Det har ju varit varje helg, fredag och lördag sen i somras. Vi har pratat om detta tidigare men då har vi bara skrattat åt det hela. Det har liksom tagit en tid för oss att få in i våra hjärnor hur det skulle vara att leva ett ungt singel liv utan alkohol. Jag tror att vi är där nu, vi har äntligen kommit i insikt med oss själva. Nu ska vi inte dricka först i slutet av mars eller i början av april. Jag vet inte hur det är med mina vänner om de har satt något datum eller inte, men det har inte jag gjort i alla fall. Min tanke är att dricka alkoholfritt i fyra veckor och känner jag för att hålla upp fram till valborg eller längre så gör jag det. Ingen press liksom. Ta det som det kommer. Det är ändå bara alkohol som man går miste om. Tänk vad mycket pengar jag kommer kunna spara. Det är ju underbart!
 
Helt plötsligt slog det mig. Förra året hade jag en vit månad vid den här tiden på året. Fast då var det sex jag skulle hålla mig borta ifrån. Jag klarade det. Denna gång ska jag inte heller misslyckas. Sex vann inte över mig och då ska inte alkohol göra det heller. Det skulle vara en mycket starkare förlust..
 
Nej tack till alkohol! och så en personlig hälsning till min favorit Newcastle.., någon gång i framtiden så är det du och jag igen baby!

Stopp för denna gång.

Jaha, då var jag här igen. Ganska länge sedan jag skrev något här. Har haft fullt upp med jul, nyår, födelsedag och en jäkla massa jobb och annat drama. Kul att skriva igen. Kände verkligen för det ikväll, men som vanligt vill inte mina tankar bli perfekta ord i en mening.. Blev väl en helt OK dikt iallafall.., eller nej, jag ska inte kalla det för dikt. Jag är verkligen inte nöjd med meningsuppbyggnaden eller orden som finns mellan raderna. Jag måste bli bättre. Skit samma, mitt resultat för kvällen kanske är början på något bättre. Jag hoppas på det iallafall.
 
 
 
Mina tankar tynar bort
Det är som att livet står still
 
Jag vet inte varför, men det får mig att känna mig tom
och jag har ingen chans att sakta ner oljudet som kommer närmare och närmare
 
Det kommer att slå till
som en krokodil som väntar på att hugga sitt byte
 
Mitt liv hugger till, men det är inte det som skrämmer mig
Mina tankar tynar bort in i en annan värld där min skräck kommer att krossas
 
Där har ni min rädsla som kommer bryta ner mig
som ett oljud som kommer närmare och närmare
 
stopp för denna gång.
 

RSS 2.0