Sorry..

Jag skulle ju ha uppdaterat med ett andra inlägg igår. Tyvärr så dansade min hjärna bort i bra musik vilket resulterade till att jag tillslut somnade. Sorry.., men jag kan säga att jag hade det inte sorgligt igår. Jag hade det helt underbart! Därför tycker jag att alla där ute ska ge "dricka själv" en ärlig chans. Ni har inget att förlora.

Sorglig är du bara om du vill vara det.

Det är lördag kväll i november. Jag njuter av livet i min ensamhet. Mitt sällskap ikväll är allt från grabbarna i Liverpool till de svängiga människorna i Kanada. Fast detta blogg inlägg ska handla om en annan sak, nämligen grejen med att dricka alkohol ensam.
 
Jag heter Dannie och jag älskar att dricka mig full i min ensamhet. Okej, jag kan förstå att det låter väldigt sorgligt, men det är det inte. Hear me out. Att vara full ensam är bland det bästa som finns. Ingen kommer och säger att din musik som du älskar mest i världen suger så in åt helvete! Det är du som bestämmer. Vill du lyssna på din favvolåt så är det bara att sätta igång den och njuta av varje sekund.
En annan fördel är att du kan vara klädd och sminkad hur fan du vill. Vill du vara Harry Potter så va det, vill du inte det så är det också okej. Det är bara DU som bestämmer!
Låt säga att du får världens idé som är helt legendarisk och du känner att du bara måste släppa ut allt ur din kropp! Du behöver inte vänta tills du kommer hem för du är redan hemma och du är ensam! Kör på för fan!
 
Just nu sitter jag och är lite halvt full i min ensamhet och jag bara älskar det. Prova på det för som sagt, det blir bara sorgligt om du vill att det ska vara det.
 
 
Om några timmar återkommer jag med ett blogg inlägg med samma ämne fast steget längre. Stay tuned!
 

Nattprat

Inspirera mig till goda ting
Jag står här med viljan i handen
Varför händer inget?
 
Hjärtat bultar snabbare
Nu händer det
Jag håller i mig
Vill inte blåsa in i gropen
Där existerar bara dålig sorg
 
Jag är bättre än så
Mina ord blandas med tankar
Ibland blir det konstigt, men det enda jag vill är att alla ska skrika!
 
Vi är här, vi är nu, vi är bäst!
 
 
 

TBT

Idag är det torsdag och alla har börjat med att köra en TBT. Alltså en throwback thursday, för er som inte visste det. Detta innebär att man ska publicera något som hände "igår". Många gör det på instagram bland annat. Dock så har inte jag ett bra bildgalleri med bilder. Jag tänkte istället att jag kan ju throwback thursday'a en dikt som jag skrev 2007. Det var en bra tid och jag var endast 16 år gammal. Jag var glad och älskade Lejonkungen, vilket jag fortfarande gör. Min lycka för filmen fick mig att skriva några rader som jag ansåg vara roliga ord som fick en seriös mening. Dock så förstod ingen min ironi för detta och jag fick mycket kritik för min dikt. Här får ni då min första throwback thursday grej i skrivande form. Enjoy!
 
Hat och lycka
Möts på mitten
Fantastiskt
Simba, lyckans ljus
 

Haha ja, det kanske inte är så kul. Fast jag tycker fan att det är helt underbart vilket får mig att le. Detta är min humor gott folk. Ironi och en jävligt bra komnination av ord!

RSS 2.0