Sex till musik DEL 2

Vi gick in i huset. Så fort vi klev innanför dörren möttes vi av hallmörkrets värme. Vi klädde av oss ytterkläderna samtidigt som vi kysste varandra intensivt. Jag ville aldrig sluta. Jag ville bara ha dig. På en sekund var vi i sovrummet och nu hade lusten i våra kroppar tagit övertaget om oss. Du tryckte ner min nakna kropp i sängen och förde mina armar över mitt huvud där du höll fast dom hårt. Jag njöt av att du tog makten direkt.

Din kuk kändes hård mot mitt lår, nu ville jag verkligen inte vänta mer. Du tryckte in den i min våta pussy och jag gav ifrån mig ett ljud av njutning. Din kropp började stöta in och ut från mig, jag hamnade i sjunde himlen. Detta var något jag aldrig tidigare hade upplevt. Du hade makten över mig och jag älskade det.

Vi fortsatte i en annan ställning, nu var jag överst fast makten var fortfarande din. Jag började reta dig precis som jag vet att de flesta killar gillar, dina ögon tändes till av förtjusning. Jag körde på hårdare med min kropp mot din och jag började känna svetten. Sexigt och hett levde jag mig in i stunden ännu mer. Jag var nära och ville inget annat än att komma som jag aldrig gjort förr. Sekunden senare utlöstes en otrolig våg av sexighet i min kropp, jag spände hela mitt inre och njöt. Den underbara orgasmen smekte mig och min hjärna tog ett skutt upp bland molnen. Jag låg nu på rygg i sängen och andades tungt och sexigt.

Du stod över mig och tittade på mig med en förförisk blick. Denna blick fick mig att vilja kyss dig, men jag lät bli och log istället tillbaka. Du böjde huvudet bakåt och njöt av din egen beröring. Vi båda ville samma sak, du sprutade hela din sats på mina bröst. Underbart! Sen låg vi där, hand i hand med nöjda leenden på våra läppar, vi visste då att det här inte var sista gången vi hade sex med varandra.


OFF

Är hemma och är sjuk idag.., feber suger verkligen hårt! Jag har haft det tråkigt idag och har därför tagit tillfället i akt och dykt ner i mitt dikt arkiv. Hittade en massa dikter som jag inte har något minne av att jag har skrivit. Som den här t.ex. Enjoy!
 
 
OFF
 
Huvudvärk och en desperat längtan efter sex
Benen hoppar i takt med musiken, men hjärnan är helt OFF.
Orden jag sjunger börjar sakna mening, är det meningen?
Det finns ingen lycka kvar i The house of love

The Beatles and the Stones made it good to be alone.

Musiken klingar vidare i mina vargstora öron
Dessa öron som var gjorda för ljuva viskningar
Misshandlade till döds
Allt jag hör är ord utan mening, är det meningen?

Alla fina minnen samlas i en stor tekopp
Usch, ännu mer huvudvärk
Förvrängda ord som smiter ut ur vattenångan
HELP! I need somebody!

Magnus Betnér

Jag säger bara en sak, Magnus Betnér, vilken man han är. I love him! Han är min absoluta favorit komiker. Det kanske säger en hel del om mig. För jag tror att en människas humor säger mest om hur man är som person. Magnus Betnér är ju en väldigt ironisk komiker, vilket är exakt min humor. Fast varför ska man direkt bli stämplad som hård och kall när man gillar sarkasm? Det förstår inte jag. Sarkasm är ju smart humor som bygger på fakta. Öppna upp ögonen och kolla lite mellan raderna, snälla. Magnus Betnér, fortsätt med att vara bäst! Här nedanför hittar ni ett av mina favorit stand ups som Magnus har gjort. Allt han säger är så jävla sant.

Lucky number seven

Livet börjar med en siffra
För mig var det sju
Lucky number seven
Varför är sju tur?
Det finns sju dödssynder, sju långa dagar och sju störande dvärgar
Hur i helvete blev sju ett turtal?
Min morfar hade vetat svaret, han älskade nummer sju
Detta nummer var med i början på hans liv också
Nu ligger han död under det ståtliga talet 17
Kommer jag också ligga död under siffran som startade mitt liv?
Snälla morfar svara på mina frågor
Jag är rädd för att bli tagen av nummret i dimmas djupa saga
Denna saga styr mitt liv, ibland känns det som att sagan är mitt liv
Detta skrämmer mig
För i min saga finns det sju stora troll, sju färger och sju tomma ansikten
 
 
 
Lucky number seven, vem kom på det?
 
 
 

Min fyllehelg

Måndag morgon.., vi festade i helgen. Jag blev sjukt full. Det finns egentligen inte mycket mer jag kan säga om det. Jag har en film som bevis på att vi hade det kul och att vi var fulla som ägg. Nu har jag suttit och övervägt om jag ska lägga upp filmen här eller inte. Egentligen borde jag inte lägga upp den för det är ju lite pinsamt, men o andra sidan är det ju lite kul också. Därför lägger jag upp filmen och låter den tala om för er hur min helg var. ENJOY!
 
http://www.youtube.com/watch?v=Lbt5uM-RMAI
 
 
 
 
 

6 dl Te på det här då.

Dannie heter jag och idag har jag gjort lite vuxengrejer. Jag har ringt på lägenheter, jag har sagt upp en tidning och så har jag fixat nytt abonnemang till mobilen. Nu känner jag att jag kan ta kvällen till att göra ungdomsgrejer. Jag ska åka in till Eskilstuna och några timmar och ha fruktkväll hos Cassandra, my love. Vi ska ha det så mysigt med frukt och levande ljus. Sen ska vi planera lördagen också. Mitt 22års partaj ska bli BÄST! Vi ska spela roliga spel och drick vuxensaft. Just det, jag måste göra en spel lista på spotify. Jag bara måste ha med Swedish house mafias låt Greyhound. Jag lyssnade på den i bilen idag när jag körde hem, alltså OH MY GOD! Det kan inte beskrivas med ord hur det kändes att köra om tre lastbilar efter varandra i 120 km/h med den låten på högsta volym. Jag bara flög fram, det var helt otroligt. Det var som att man hamnade i sjunde himlen, stavas det så?
Alltså jag tycker att jag är relativt bra på svensk gramatik, men när det kommer till stavning med dubbelbokstäver är jag helt lost. Extra svåra ord är himmel, gammal, kännt....
 
10 januari 2013 och jag börjar redan tyna bort i fruktens land
Lova att älska mig i nöd och lust
Om du ljuger är det din förlust
I min dröm finns du med utsträckt hand
 
 
usch jag kan inte skriva längre...., jag var ju bra på att skriva, vad har hänt? Det här suger!!!!!!!!!!
Fast jag är inte seriös, jag skämtar, ironi liksom...., eller?
 
 
I'm sexy and I know it!
 
 

Grattis till mig!

7 januari är här igen. Vilken dag det har varit.., eller kanske inte. Det är ju måndag så inget speciellt har hänt. Jag fyller iallafall år idag och det ska väl firas på något sätt. Ikväll ska jag och min allra käraste Cassandra äta tacos och snacka skit. Det kan inte bli så mycket bättre. På lördag blir det lite mer party firande. Vi ska ha en liten game-night med en massa roliga spel och goda drinkar. Det ser jag fram emot, hoppas att de flesta av mina närmaste vänner kommer. Jag blev glad över att Kalle ska komma iallafall, jag har inte träffat honom på evigheter känns det som. Lördag kommer att bli bra!
 
Nu hoppas jag bara att resten av januari flyter på. Dock känns det som att månaden kommer att bli lång och tråkigt för jag har inget att se fram emot. Jag måste nog planera in lite roliga saker så att tiden går fortare. Lite fika stunder och sushi dejter kommer nog att hinnas med. Sen blir det förmodligen lite festligheter också. Det blir bara bättre att dra ut på krogen nu ju mer snön smälter bort, me like big time! För jag hatar snö. Tänk, snart är det sommar. Usch vad jag längtar. Då kan jag ha klänning med bara ben igen. I sommar ska jag fan mig bli brun, jag hann ju knappt sola något nu i sommras eftersom att jag jobbade så mycket. Får se hur mycket jobb det blir detta år, kan tänka mig att det blir en del. Fast jobb är kul. Jag tycker om att bidra till samhället.
 
 
 
 
Lördag, kom till mig!
 
 
 
 
 

snart 22 år

Imorgon fyller jag 22 år. Första grejen som dyker upp i huvudet när jag tänker på det är "kommer jag fortfarande kunna bli redlöst full?". Det är ju inte helt okej att inte kunna kontrollera sitt alkohol intag när man är 22. Annat var det när man var 18. Då kunde man dricka sig hur full som helst och ingen tog det på så stort allvar. Det var mer "hahaha oj oj oj vad du var full igår hahahahahaha". Blir man för full när man är 22 kan jag tänka mig att det låter mer så här "Alltså varför drack du så mycket igår? Vad tänkte du med egentligen? Du måste lära dig att ta det lugnt för som du beter dig är fan inte okej". Nu börjar jag bli lite nervös för att jag inte kommer att kunna leva upp till den mognaden som åldern 22 kräver. Det känns som att vid 22 ska man ha hittat sig själv, vara halvt förlovad, redo att slå sig ner, veta vad man vill bli och bara vara allmänt nöjd med livet.
 
Vad har jag uppnått i mina 21 år som jag har levat? Jag har gjort en liten lista.
 
Jag har rest runt en del i världen
Haft 6 olika jobb
Tagit studenten
Haft ett långt förhållande
Fick MVG i svenska A
Legat med 26 olika killar
Tagit körkort
Jag har stickat några halsdukar
Spelat med i musikalen Fame på Eskilstuna Teatern
Fått en kaffe/bulle biljett för bra arbete på Grönalund
Spytt på fyllan två gånger
Ett nyår däckade jag innan 12 slaget
Jag har strippat ner mig till BH och trosor i St Eskils aula
Varit medlem på snyggast
Sen har jag självklart gjort bort mig ett antal gånger
 
Som ni märker har jag haft ett liv fullt av erfarenheter. En del större än de andra. Nej jag ska inte bli bitter. Jag älskar faktiskt mitt liv och allt som har hänt. Varför skulle jag vilja ändra på något? Okej det är klart att man ibland ångrar vad man har gjort, men jag har aldrig ångrat något så mycket att jag vill få det ogjort. Det går ju ändå inte att få det ogjort om man nu skulle vilja det. Mitt liv är underbart!
 
Imorgon fyller jag alltså 22 år. Det känns inte allt för jobbigt att bli ett år äldre för jag vet att det finns andra människor som är äldre än mig. Sen är väl inte 22 värsta hemska åldern heller. Det kommer bli ett bra år.
 
 
 
Bjuder på några fjortisbilder a la Dannie. Bara för att jag är typ 22 år och mogen som fan.

 

Vit månad eller svart månad...?

När och varför bestämmer man sig för att inte ha sex? Jag känner en kille som bestämde sig för att ha en "vit månad" det vill säga, inget sex på en hel månad. Yeah right säger jag bara. Bara några dagar efter att han hade sagt detta till mig hade vi sex. Sedan yttligare någon dag efter det bestämde han sig igen för att ha en "vit månad". Jag tänkte bara "okej, den här killen  verkar inte riktigt veta vad det är han vill". Vi möttes upp igen på nyårsafton och jag frågade ut honom om varför han ville avstå sex. Vad jag minns så fick jag inget vidare svar på den frågan.
 
Igår gick vi på bio. Det var helt okej, inga fjanterier med kyssar och tjafs utan bara några små oskyldiga smekningar. Sen åkte vi hem till honom för att sova. Jag kände mig rätt så självsäker på att jag skulle lyckas få omkull honom trots hans dumma vita månad. När vi la oss i sängen blev det direkt svårt att hålla händerna ifrån varandra. Vi är båda snygga liksom! Jag trodde verkligen att sexet skulle ske, men jävlar vad fel jag hade. Han hade en sådan själv diciplin. Jag blev nästan imponerad av hans kontroll över sig själv. Det blev tillomed lite sexigt. Då bestämde jag mig för att jag också ska prova på en vit månad. Tanken växte i mig och jag kände att sexigheten tog över. Det var en helt otrolig känsla. Fast det var när jag vaknade upp imorse som jag mådde som bäst. Det kändes liksom helt okej att bara ha legat och myst hela natten. Jag kände för första gången i mitt liv en form av tillfredställelse av att bara ha gosat och kysst varandra.
 
Okej jag vet att det kommer att bli svårt att hålla sig helt från sex i en hel månad, men tanken på att faktiskt hålla sig ifrån det är väldigt upphetsande. Mest kanske för att jag vet att om en månad kommer jag förmodligen att ha ett av mina livs bästa sex upplevelser. Den tanken är helt otrolig att tänka på. Fast det gäller ju förståss att inte ha för höga förväntningar. Det blir oftast inte som man har tänkt sig. Äsch orka tänka på det. Om en månad kommer jag att ha mindblowing sex som kommer att få alla mina tidigare sexpartners att kännas som små pekfingrar i pussyn!
 
 
 
Your sex takes me to paradise!

RSS 2.0