Vad hände?

Snart är det Halloween fest med temat "vad hände?" jag ser verkligen fram emot det! Det jobbiga är att jag har ingen aning om vad som hände... En grej som suger lite till är ju att det är jag själv som har kommit på detta tema. Jag trodde att det skulle vara hur lätt som helst att komma på något roligt att klä ut sig till. Nu sitter jag här och sliter mitt hår i panik för att jag inte kommer på något bra! Fan, fan fan!!!
Tur att jag har några dagar kvar att försöka hitta den perfekta utstyrseln, men det börjar dra ihop sig. Blir ju inte bättre av att jag får höra av mina kompisar att de redan vet vad de ska klä ut sig till. Skit samma, det löser sig.
 
Igår var en bra dag för jag hitta en 100-lapp på tågstationen. Bra start på dagen! En kille på jobbet försökte övertyga mig om att jag skulle spela bort pengarna på triss. Han var helt säker på att jag skulle vinna en miljon med just den 100-lappen bara för att jag hittade den. Jag är ju såklart smartare än så. Klart att jag ska investera pengarna i aktier som Monica i vänner. Idiot säker plan!
 
Nej, hej hopp, sug på en plopp! Ni trodde säkert att jag skulle skriva snopp, men icke det snuskisar!

Snart är året över..

Jag har så svårt att tro att det redan är oktober. Vad hände med tiden? När började den gå så fort? Jag hänger inte med..
 
Oktober nu och vad kan man förvänta sig? Inte så mycket kanske.. Halloween ska bli kul. Jag och mina vänner har snackat om att fixa någon liten fest. Hoppas verkligen att det blir av för jag vill klä ut mig. Båda mina föräldrar fyller också år i denna månad och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till dom.
 
Hösten är här. Snart kommer vintern och sen är det helt plötsligt januari igen och jag fyller 23. Jag kan inte påstå att jag längtar. I år ska jag iallafall ha ett grymt nyår. Kanske blir svårt att toppa förra årets nyår, men jag ska göra allt för att få en helt amazing kväll och natt!
 

Detta blir nog det sämsta blogginlägg jag har skrivit, Lika bra att jag slutar att skriva.
Peace out .

RSS 2.0