Tredje dagen med en spricka i revbenet

Hela natten till onsdag spenderade jag på akuten. Efter många timmar kom läkarna fram till att jag har en spricka i mitt revben. De skickade hem mig med två olika typer av morfin/värktabletter. När jag hämtade ut tabletterna på apoteket sa hon "man kan bli lite trött av dom här så du ska inte köra bil när du har tagit dom". Lite trött? Kunde hon inte ha sagt rakt ut att jag skulle däcka totalt av dom! Jag har nu sovit i två dygn och jag lär ju sova lika mycket idag...
 
Jag förstår inte varför jag ska ta tabletterna för det hjälper inte mot smärtan i mitt bröst. Jag kan för fan inte andas normalt, jag kan knappt prata och jag kan inte skratta. När jag gör något av detta så slår det ut en enorm smärta i hela mitt bröst precis som att någon sparkar mig riktigt hårt. Jag vill bli av med smärtan! Jag vill inte känna att jag bara blir drogad till sömns. För varje gång när jag vaknar upp så är smärtan kvar.. Någon som har något tips?

Vuxenpoäng!

Idag är det torsdag och jag har redan varit mer vuxen än vad jag har varit i hela mitt liv. Det började i måndags då jag tecknade 3-play hos Tele2. Vilket innebär att jag har fast internet, hemtelefoni och TV, alltså fattar ni? Jag Daniela Wistbacka har hemtelefoni, hur sjukt är inte det?! Frågan om jag kommar att använda det är dock något som framtiden får utvisa. Internet och TV kommer jag iallafall garanterat använda varje dag.
 
Sen har jag även firat Kristi himmelfärd genom att ta en öl på Royal med Cassandra. Det var en riktigt trevlig kväll som slutade med en uppenbarelse. Killar är dumma i huvudet och extremt töntiga. Vad är det som gör att killar börjar slåss bara för att det står och säger fula saker om deras mödrar till varandra? Igår blev jag vittne till detta. Jag försökte hålla isär dom, men två killar är ju ganska så mycket starkare än en kort liten chilienare på klackar. Jag blev sjukt arg och gick raka vägen till polisen och bad dom åka dit och styra upp bråket, VUXENPOÄNG!

RSS 2.0