Sista utgången 2012

Ikväll går vi ut för sista gången för i år. Jag tror att det kan bli en magisk afton med mycket skratt och mys i mörka hörn. Den stora frågan nu är vad jag ska ha på mig..., så fort man ska ut och festa förvandlas ens kläder till fula trasor. Nej nu kan jag inte sitta här och blogga längre, jag måste hitta en fin klänning i min garderob. Vi ses :)
 

Sista lördagen 2012

Nu är äntligen den sista lördagen här. Vad ska man göra idag? Bara ta det lugnt eller bota cancer? Jag ska nog försöka skriva lite poesi. Det var länge sedan nu som jag skrev något annat än bara tankar. Har min inspiration försvunnit eller har jag bara haft fullt upp de senaste veckorna? Hmm....
 
När dagarna går läker mina sår
Jag är nu hel, ingenting kan gå fel
Jag är BÄST, nu blir det FÄST!
 
 

juldagen i min hjärna.

Det har blivit lite tradition att man ska supa ner sig på juldagen. Vilket är väldigt trevligt, folk blir så glada med alkohol i kroppen. Förra året var jag i Mariefred och rockade loss på värdshuset. Jag drack öl och hånglade med gamla klasskompisar. I år tänkte jag att jag inte ville göra samma sak igen. Därför hamnade jag i Eskilstuna med mina kära gymnasievänner.
 

Vi började kvällen hos Petra. Riktigt trevligt hade vi med alkohol, musik och ölspel. Okej jag vet att vi fyller 22 nästa år och kanske skulle ha växt till oss lite, men ölspelet  är en klassiker som håller vår ungdom vid liv. Vid 22 tiden drog vi vidare till en annan förfest. Där var det verkligen party! Hög musik och falsksång som ekade enda ut i trappuppgången. Jag blev sjukt taggad! Vi skulle ju ut på Villa!
 

När vi alla stod utanför Villa någon timme senare och väntade på att få komma in dyker plötsligt Rickard upp. Kul att träffa honom. Väl inne var stämningen på topp. Det första vi gjorde var att dra en varsin jäger shot, den brände fint i halsen. Sen dansade vi i typ 100 år. Det blev sjukt svettigt….. Ut och ta luft. När vi gick in igen drog Elin och Petra hem och då hade vi redan tappat bort Filippa. Jag blev lämnad själv på dansgolvet. Direkt försökte jag få kontakt med Filippa, men hon svarade ju inte. Jag ringde Rickard, några minuter senare drog vi därifrån.
 
 
Efter en taxiresa var jag i ett gult hos som var helt vitt på insidan. Det var som att kliva in i ett moln, lite läskigt samtidigt som det kändes mysigt. Natten gick och dagen efter mådde jag som en 21 åring ska må. Helt perfekt!
 
 
Årets juldag var något bättre än 2011s juldag. Det går inte att påstå något annat. Nu hoppas jag bara på att vi kommer på vad vi ska göra på nyårsafton. Just nu vet ingen ingenting om någonting, jobbig mening. Fast det kanske är bra att ingen vet för nyårsafton blir ändå bäst när det är lite spontana händelser med i bilden.
Förra året var jag i Sydney, Australien och skåla in 2012. Det var kanske inte vad man kan kalla spontant, men det var varmt och jag kunde ha på mig sommarkläder. I år kommer jag förmodligen sparka igång det nya året i Eskilstuna. Det kommer bli första gången jag firar nyår i den staden, kan ju kanske bli intressant. Nej vad bitter jag låter nu. Nyårsafton 2012 kommer bli……., ja det återstår att se.
 


Yeah your sex takes me to paradise!


erbjuden trekant

Igår hände det en lite rolig grej. Jag blev erbjuden en trekant. Det är ju inte varje dag en sådan sak händer. Jag tackade varken ja eller nej. Jag menar, det är ju kul med sex, men min erfarenhet säger att bestämt sex bara blir krystat och obekvämt. Det blir liksom inte samma spänning i det som när det bara händer. Jag gillar ju när det är pang på från ingenstans. Fast det är kul att folk tänker på en när det kommer till sex. Det måste ju betyda att jag kan mina grejer. Jag har aldrig hört att jag är dålig i sängen. Däremot har jag själv varit med en del dåliga killar som tror sig veta allt om en kvinnas kropp. Sen när man väl ska till och "sexa" sig så är de helt LOST!

Undrar hur jag skulle vara i sängen om jag var kille...? Det är så svårt att tänka sig att man skulle ha en snopp och ligga ovanpå och stöta in och ut. Som tjej tänker jag att mannens jobb inte kan vara så svårt, men jag antar att det inte är sant. Det är nog jobbigt för dom eftersom män oftast får en sådan tävlingsinriktad prestationsångest. När man ligger där som tjej i en sexakt så känns det ibland som att killen tävlar mot något annat par som har sex någon annatans. Det är en tävling om vem som kan få sin tjej att komma först. Utifrån detta kommer prestationsångesten. Mannen får ju INTE komma före kvinnan! Det går ju inte för sig! Snälla, jag ber er, sluta tänk så jävla mycket. Det är sex inte en uppkörning. Våga vara lite ego i sängen. Man vill väl vara tillfredställd efter ett samlag? Det vill i alla fall jag och jag vet att jag blir det om jag är lite ego. Det är inget fel med det. Som sagt, oftast vill mannen bara att du ska ha det skönt och komma först. Var ego och njut!


BLÄÄÄÄÄÄÄ!

Kom hem från Eskilstuna igår och jag börjar redan bli irriterad på all galna jul stress som uppstår i familjen Wistbackas hem varje år. Jag förstår inte varför man ska bli så stressad.., det är bara jul. Vad är det som är så speciellt med jul? Jag vet inte om jag någonsin kommer förstå det.
 
Min vän Channette firar inte jul. Hon sitter själv och tittar på film och bara gör ingenting. Jag önskar att jag kan få göra det någon jul. Vara helt ensam, äta vad jag vill, göra vad jag vill och supa mig full. Vad underbart! Nu tänker säkert alla "gud vad sorgligt att sitta ensam på julafton" men jag tycker verkligen inte det. Enligt mig är det mer sorgligt att bråka med sin familj om helt obetydliga saker bara för att det är jul. Det har liksom blivit tradition i min familj att bråka. Skulle vara sjukt konstigt om jag inte kände för att döda någon vid juletid.
 
 
Happy X-mas everybody!

Snabbt hemma, snabbt tillbaka.

SÖNDAG! Sitter hemma i Mariefred, men ska tillbaka till Eskilstuna redan ikväll. Jag och min syster har precis bakat lussekatter och det känns verkligen som att julen är påväg. Usch.., jag gillar inte julen.
 
Igår var jag ute på krogen och hoppades på lite action. Hitta en rätt så söt kille som jag gärna ville göra något med, men han var så blyg och tillbakadragen. Han var trevlig och rolig, men det där lilla extra var helt off. Vilket är konstigt för vi flörtade väldigt mycket med varandra.., konstigt. Aldrig kul att gå hem själv från krogen. Äsch, he's lost.
 
 
 

Liten uppdatering

Oj oj vad tiden går fort. Min andra dag på jobbet är avklarad. Just nu går jag en utbildning på tre veckor. Sjukt mycket att ta in. Min hjärna hänger inte riktigt med, men jag hoppas på att man lär sig mer än vad man tror.
Nu har jag suttit framför datorn hur länge som helst och letat lägenheter. Jag vill bara flytta nu på en gång!
 
Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Eskilstuna, nu kommer jag igen.

Åker in till Eskilstuna om en halvtimme. Ska mysa med Petra ikväll. Vi ska dricka glögg och äta pepparkakor :) Vilken bra torsdag! Imorgon skriver jag på kontrakt hos Uniflex. Fy vad underbart med jobb!
 
Resten av helgen blir nog också bra. En massa mys och skoj står på schemat.
 
 
Peace out!

Sex till musik DEL 1

Det var en mörk höstnatt i november. Jag var berusad av alkohol och den sexiga lukten av svett och parfym.
Det var fest och alla dansade, stämningen var på topp. Jag vickade mina höfter fram och tillbaka och lekte förföriskt med mina armar. All uppmärksamhet var riktad på mig, jag var stjärnan i centrum, det gick inte att missa mig.

En sekund senare såg jag två ögon och ett sexigt leende framför mig. Jag besvarade leendet med en nickning.
Nu var spelet igång. Du la dina händer på mina höfter och följde min kropp som om jag var ett vackert instrument. Vi dansade oss svettiga med vetskapen om att detta bara var ett förspel. Ett förspel till något som skulle bli magiskt.

Taxin kom och vi hoppade in. Ord utbyttes mellan dig och chaufför. Jag satt bara och log, för första gången på länge kände jag mig lycklig. Jag hade överlämnat mig själv till dig. Du visste att jag hade gett dig all kontroll och makt. I taxin var det tyst, man kunde bara höra mina tunga andetag och dina långa smekningar på mitt lår.
Det var som att tiden stod still. Jag blev allt kåtare av dina elektriska blickar. När våra ögon möttes i mörkret växte sig sexlusten allt starkare. Det var magiskt. Jag började tro att vi båda hade blivit förtrollade. Min hjärna rusade iväg till framtiden, nu ville jag inte vänta längre.
 
Till slut stannade taxin. Vi steg ut i höstnatten och blev ståendes mitt emot varandra. Jag tänkte KYSS MIG! Det var som att du läste mina tankar. Våra läppar möttes i en djup kyss som fick mig att tappa balansen. Nu ville jag verkligen inte vänta längre. Jag är din, vad väntar du på? Ta mig!


J O B B

Äntligen är jag med jobb! Äntligen kan jag flytta till Eskilstuna! Äntligen kan jag ta ett nytt steg i livet!
Nu är jag en glad tjej. Ska nog ta mig ut i snön och vandra till Konsum för att köpa lite gott till ikväll. Blev precis sjukt sugen på glögg och pepparkakor.
 
 
Jag är ingen snögubbe, jag är en snöängel :)
 

Jag blåser bort

Ännu en onsdag är här! Jag sitter och väntar på ett telefonsamtal angående jobbet jag har sökt. Idag ska jag få min dom. Jobb eller inte.... Jag tycker att jag borde få jobbet eftersom min intervju gick strålande bra, men man vet ju aldrig. De kanske tycker att jag verkar för positiv...hmm..., jobbigt att vänta på att telefonen ska ringa.
 
Jag fick iallafall åka gratis på bussen för att det var så jobbigt väder. Det är alltid lika trevligt när det händer.
Oj oj, det här blir nog tidernas sämsta blogg inlägg.., jag är helt tom i hjärnan..
 
Olle och Einar sitter och ler i fåtöljen mitt emot mig. Mina små gay nallar, dom är fina tillsammans. Jag är glad att även björnar kan hitta kärlek i denna galna värld.

Sex, sen var der roliga över.

Nu kommer den första smakbiten från en av mina anteckningsböcker. Denna historia är från i sommras då jag jobbade på Grönalund och fick lite I-must-have-you-känslor för en kille som hette Adam. Idag har vi ingen kontakt med varandra, men det är lika bra. Jag kräver lite mer än vad han hade att erbjuda. Enjoy!
 
 
Usch nu är det länge sedan jag skrev av mig igen. Som vanligt har allt och inget hänt. Det viktigaste  är väl att jag har haft sex med Adam, Jag har till och med fått honom att tycka om mig. Visst är det kul, men samtidigt tråkigt för nu är liksom själva jakten över. Jag ville ha honom, jag fick honom, nu då?
Garanterat sex över sommaren, det är bra. Det räcker för mig. Adam är en bra kille och jag är en bra tjej och ingen av oss förtjänar att bli sårad.

Jag heter Dannie

Det är riktigt kallt ute nu. Blir jobbigt för lungorna att springa i detta väder, man får knappt någon luft. Fast jag tycker att det är lite små mysigt iallafall. Jag måste önska mig bättre löparskor för dom jag har nu känns inte så stabila. Dom gör att jag håller tillbaka lite på farten och det är inte bra, jag vill ju kunna ta ut mig helt.
 
Direkt när jag kom in efter dagens springtur så satte jag i ny röd färg i håret. Jag älskar mitt hår! Och jag älskar lukten av hårfärg, den är så fräsch, stavas det så?
 
Idag är det en bra dag för mig. Måndagar är min nya favoritdag för det betyder att helgen är slut. Tro nu inte att jag är en anti-helg-människa, så är det verkligen inte. Jag är bara lite rädd för helgen för då är folk hemma och vill umgås och när man väl umgås så vill de flesta äta. Jag hatar att äta, men jag måste göra det när det bjuds eftersom att jag inte vill att alla ska se mitt problem. Fast i mitt huvud är det inget problem, det har för mig blivit fullt normalt att inte äta. Hmm, konstigt.
 
Ni som känner mig vet att jag alltid har med mig en anteckningsbok vart jag än går. Jag har nu fyllt två böcker med tankar, citat och annat mysigt. Igår satt jag och läste igenom dom. Oj oj oj vilka roliga historier det finns. I kommande inlägg ska jag dela med mig av något riktigt smaskigt :)
 

Middag med pappa

Vilken slapp lördag jag har haft.. Skidskytte på TV hela dagen. Tråkigt att Bergman sköt bort sig totalt på sista skjutningen, men vad ska man göra.
 
Ikväll är det tänkt att jag ska köra iväg till grannstaden och äta lite mat med pappa. Får se hur det blir med det. Jag vet att han vill träffa mig och jag vill väl träffa honom också antar jag. Det är ett tag sen vi träffades, tror att det var i september någon gång. En del kanske tycker att det är konstigt att jag inte träffar min pappa så ofta, men för mig är det normalt. Jag trivs med att inte träffa honom flera gånger i månaden. Den tanken skrämmer mig. Skulle han komma och säga att han ska flytta tillbaka till Sverige skulle jag på riktigt bli rädd. Nej det är bäst att ha honom på avstånd. Både han och jag kan liksom ha vårat eget space utan några krav på att umgås. Underbart!
Okej, missförstå mig inte här. Jag har ingen dålig relation med min pappa. Den är väl inte bra enligt samhällsbilden men för mig är den precis så bra som den kan vara.
 
I övrigt ska det bli kul att köra bil i snön :)
 

RSS 2.0