oh nej.

Varför skriver jag inte mer?! Jag påstår ju hela tiden att jag älskar att skriva, men ändå så gör jag det inte. Vad är det för fel på mig? Har jag inget att dela med mig av längre? Hmm detta måste jag åtgärda.
 
Idag är jag ledig, mycket skönt måste jag säga efter att ha jobbat hela helgen. Jag hade en sjukt bra helg trots att det var helgen innan löning. I fredags kollade jag idol hemma hos Gabbe som ledde till en spontan utgång. Det var rätt så dött på krog gatan, men vi hamnade iallafall på Grappa. Där var stämmningen på hög nivå. Vi snacka om killar och typiska tjej grejer. Underbart roligt. Efter klockan 02.00 sa krogen godnatt och jag skulle hem medans Gabbe drog vidare på efterfest. Fast jag gick inte hem själv, fick sällskap av ett gammalt ragg som alltid är välkommen hem till mig. Det blev en bra kväll. Fast det var inte kul på jobbet dagen efter, men trots alkohol i blodet så klarade jag mig igenom hela mitt arbetspass utan att klaga.
 
Idag är  det tisdag och jag ska om några timmar gå över till Petra och kolla på Titanic. Den filmen är ju i särklass en av de bästa i hela världen. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den och den blir aldrig sämre. Leo och Kate är verkligen det perfekta skådespelar paret. Love it!

Zakhyntos

Och så var semestern slut.. Igår kom vi hem från den grekiska ön Zakhyntos. Det kändes inte kul att gå till jobbet imorse. Fast det gick helt okej att jobba, var ju bara fem timmars pass.
 
Jag och Cassandra har verkligen haft det skitbra! Vi har gjort grejer som jag aldrig i hela mitt liv trodde att jag skulle göra. Vi har bland annat varit på strippklubb och fått en varsin lapdance av en manlig strippa, vi har druckit en massa billiga drinkar, gått på fiskspa och så har vi spelat minigolf mitt i natten. Det har med andra ord varit en helt perfekt semester. Jag vill redan tillbaka till Zakhyntos!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0