snart tillbaka på jobbet

Idag är det onsdag och jag börjar känna ångesten över att gå tillbaka till jobbet på måndag. Jag är inte ens säker på att jag kommer ihåg mina lösenord till alla system.., men det visar väl sig på måndag. På ett sätt ska det bli kul att börja jobba igen. Ska bli kul att känna att man gör något vettigt om dagarna igen. Nu gör jag inte något speciellt alls.., sover och umgås med vänner. Fast det livet är underbart! Jag vill ha SOMMARLOV!
 
Imorgon kommer familjen hem till mig på middag. Det ska bli kul. Jag hoppas bara att jag lyckas koka ihop något riktigt smarrigt. Jag vill ju trots allt imponera lite på dom. Vi får se hur det går, jag har ju sjukt höga krav på mig själv trots att jag hatar att laga mat. Det är verkligen inte kul någonstans! Wish me luck!

Skriva på fyllan.., not good

Igår var jag lite full och tyckte att det var en jättebra idé att lägga upp ett blogginlägg. Jag läste det tidigare imorse och ångrade mig direkt och tog bort inlägget. Nu vaknade jag igen och insåg att man ändå kanske ska stå för det man har skrivit. Därför lägger jag upp samma inlägg igen. Innan ni läser det vill jag bara passa på och be om uräkt för mitt vulgära språk. Sen sänder jag även en liten kram till killen som jag skriver om, you know who you are. Förlåt..  Enjoy!
 
 
För några dagar sedan såg jag ett How I met your mother avsnitt där de tog upp hur man ibland kan vara på någons hook. Detta fick mig att tänka..., ganska snart insåg jag att jag är på någons hook. Jag hatar verkligen att jag är det! Det finns ju verkligen inget positivt med att vara på någons hook. Det är bara jobbigt! Fast i mitt huvud så känns det som att dom som är på någos hook oftast har känslor för personen i fråga. Jag har INGA känslor för min hook! Jag vill verkligen bara ha sex med honom. Så är det fel på mig eller honom? Jag har verkligen ingen aning. Jag kan bara gå på fakta.
 
FAKTA

- Jag har haft sex med honom många gånger och det är det enda jag vill ha från honom
- Varken jag eller han vill ha något förhållande
- Han är det bästa sex jag har haft
- Han ger mig aldrig något bra argument till varför han inte vill fortsätta med att ligga med mig
- Vi är båda singlar
 

Behöver jag säga mer!?!? Så är det fel på mig eller honom? Man kan ju se det på hur många olika sätt som helst. Allt detta är bara löjligt. Kan inte han fatta att jag bara vill ha sex med honom för att det är så jävla bra! Och fakta igen, han tycker att jag är bra i sängen också för det har han sagt många gånger. Så vem är det fel på?

Ord som måste komma ut

Jag har ingen lust med någonting längre
Mitt liv dansar bara förbi som en skadeskjuten kanin
 
Jag får ångest när jag tänker på all tid som går
Vad håller jag på med?
Varför ska just jag leva?
Finns det någon mening med att må som jag gör?
 
Jag vet att jag är trasig
Jag vet att mitt hjärta skriker på hjälp
Fast viljan att slänga ut alla dåliga känslor finns inte
 
Alla säger att jag mår dåligt
Påstår att jag skulle må bättre av att prata med någon
Jag kan dock inte se hur det skulle hjälpa
 
Att sitta instängd mellan fyra väggar och låta
en främmande människa bekräfta för mig att jag är galen
Hur kan det vara bra?
 
Låt mig vara ifred
Jag mår lika bra som en disk som väntar på att bli ren
Jag måste bara hitta ett bra diskmedel

RSS 2.0