Rädsla

Natten lyste blå mot min kind
Jag såg skepnader av män

Långa, korta, tjocka, smala
Alla var de män
 
Rädslan väcktes upp från livet
Jag bad till gudarna att få slippa se dig
 
Du som förstörde min dag
Du som trasslade ihop mig till en trasdocka
 
Om jag såg dig skulle min värld brusas upp som en treo
Allt skulle bli dimmigt och otydligt
 
Varje gång en timme blir till, blir jag rädd
Rädd för att den riktiga världen ska träda fram
 
Den världen är något jag inte kan styra över
Mitt hjärta skulle ta över och känslorna skulle börja prata
 
Jag vill inte att den dörren ska öppnas
Min hjärna är rädd för att bli en svag människa
 
Människan är ett djur
Svaga djur förlorar striden mot den riktiga världen
 
Därför ber jag till Gudarna varje kväll
När natten lyser blå mot min kind

FAN OCKSÅ!

Måndag igen. Jag måste säga att min helg har varit mycket bra. Det har varit fest, skratt och en massa snack om "viktiga" saker. Nu känner jag mig tillfredställd och jag är redo för 10 dagars jobb. Fast jag är lite ledsen.., för jag tappade mitt favorit halsband i lördags. Det var ett sådant fint och speciellt halsband som jag aldrig i hela mitt liv kommer att kunna ersätta. Nu känns det som att det fattas en liten del av mig. Fast vad ska man göra..? det är ju bara att gilla läget liksom. Jag tror ju att mitt liv kommer att fortsätta vara ganska bra utan det där halsbandet. Jag kommer förmodligen att hitta någon nytt som sätter guldkant i vardagen.
 
Hur som helst, kul fredag med en alldeles för lång efterfest.., men jag överlevde. Lördagen var helt oväntad. Jag drog ut med endast ett glas vin i kroppen. Mötte upp Petra och Alexandra som var fulla och glada :) Underbart!
Vilken rolig kväll vi hade inne på Harrys. Öl, ciggaretter och bra musik! Sedan blev det ett nattligt besök av ett gammalt ragg, Riktigt bra avslut på en grym utekväll!
 
Nu är det bara att ladda upp för den 17/8 då det är SM i gatumusikanter. Ska bli så sjukt kul att få festa till det i mitt lilla Mariefred igen. Saknar den staden för mycket ibland :)

RSS 2.0